Träna magen

Någonting jag har velat göra väldigt länge är att få synliga magmuskler. Så jag har sökt lite på nätet och hittat lite sidor och även youtube klipp som kan vara behjälpliga nu när jag ska börja träna magmusklerna och förhoppningvis få synliga magrutor. Det jag har kommit fram till är att det krävs inte bara att man tränar magmusklerna utan även även hela kroppen. Detta för att inte ryggen och andra delar av kroppen ska ta skada utan att tex både mag och ryggmusklerna ska tränas för att inte anstränga tex ryggen alldeles för mycket.
Hittade en bra sida som handlar just om detta, där hittade jag även bra träningsvideos som jag själv tyckte var bra. Den 8-minuters träningsvideon som fanns på Synliga magrutor tyckte jag själv var riktigt bra faktiskt. Länkar direkt till sidan där jag hittade videon så blir det lättare för er att även hitta den Bra magövningar. Även jag ska försöka träna magen och resten av kroppen 3 gånger i veckan för att komma igång. Så får vi se om 3 månader om det verkligen har varit någon succe.

Tyvärr måste jag nog säga att jag tycker om mat och är lite lat med träningen för att verkligen ska kunna gå ner i vikt. Men jag hoppas att detta ska vara lika roligt som allt annat är i början.